Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

FC Barcelona Uitshirt 2020/2021

Ook het nieuwe uittenue van voetbalclub FC Barcelona seizoen 2020/2021 is officieel gelanceerd door de voetbalclub FC Barcelona en hun kledingsponsor Nike. In dit nieuwe uittenue zal de voetbalclub verscheidene voetbalwedstrijden spelen waaronder: Barca de La Liga, Copa del Rey en de Champions League uitwedstrijden. Het nieuwe uittenue van FC Barcelona is ook dit seizoen geïnspireerd door een voetbalshirt uit de rijke historie van de club. Kledingsponsor Nike is dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Sinds 1998 is Nike al de kledingsponsor van de club. De voetbalclub en Nike hebben tot zeker 2028 een contract lopen. Lees hieronder verder voor het design van het tenue.

Design

Ook dit nieuwe seizoen 2020/2021 is het nieuwe uittenue gebaseerd op een shirt uit de geschiedenis van de club. Dit seizoen praten we over het shirt van 2005-2006. In dit seizoen won FC Barcelona niet alleen de Supercopa, maar werden zij ook kampioen en wonnen zij de Champions League. Barcelona nam het op tegen Arsenal en won deze wedstrijd. Het nieuwe shirt van de voetbalclub viert daarnaast ook de 20 jarige samenwerking tussen kledingsponsor Nike en de club. Hierom heeft het nieuwe uittenue een ander opvallend design. De kleur van het nieuwe uittenue is fel geel, ook wel volt geel genoemd en bevat verschillende accenten uit de clubkleuren. Dit is zoals eerder gezegd, gebaseerd op het shirt uit het jaar 2005-2006. Op het midden van de mouwen van het shirt, zijn een blauwe en rode baan te zien. De kleuren zijn de basiskleuren van de club en hier worden zij ook door herkend. Deze banen op de mouwen hebben een flitsend effect naast de gele kleur. De mouwen hebben een gele kleur. Het shirt heeft een diagonale hals net als het nieuwe thuistenue en loopt in het midden recht af. De kraag heeft een blauwe kleur en in de binnenkant van de hals zijn de kleuren van de Catalaanse vlag te vinden. Deze is rood/geel gestreept en komt ook weer terug op de achterkant van het shirt. Op de rechterborst van het shirt staat een blauwe Nike swoosh en op de andere borst staat het logo van voetbalclub FC Barcelona. De hoofdsponsor mag ook niet op dit shirt ontbreken en is te zien op het midden van het shirt, waar in grote letters ‘RAKUTEN’ staat. Zij zijn sinds het jaar 2017 de hoofdsponsor van de club. Subsponsor BEKO staat op de linkermouw van het shirt en op de achterkant van het shirt staat in grote letters ‘UNICEF’.

Technische Aspecten

Het bijpassende broekje is ook fel geel van kleur. Aan de zijkanten van het broekje staan de flitsende banen die je ook terugvindt op de mouwen. Ook op het bijpassende broekje staan de logo’s van de club en van kledingsponsor Nike. De bijpassende voetbalsokken zijn ook fel geel van kleur en hebben een blauwe baan in het midden. Daarin staat de naam van de club.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het FC Barcelona tenue uit 2018-2019? Je kunt hier ook het FC Barcelona tenue thuis 2018-2019 en FC Barcelona trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • De 'Nike Dry-FIT' technologie
  • Het Nike- en Barcelona logo is geborduurd; het sponsorlogo geprint
  • Subtiele v-hals
  • Design van het winnende seizoen 2005-2006
  • Naadloos
  • Catalaanse vlag in de kraag
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het FC Barcelona tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Barcelona spelers.